Curtea Unica a Brevetelor – Declansare procedura de preselectie pentru judecatori (legally qualified judges) si experti tehnici (technically qualified judges)

La data de 19 februarie 2013 a fost semnat Acordul cu privire la Curtea Unică în materia Brevetelor (CUB), între cele 25 de state semnatare numărându-se şi România.
În vederea implementării dispoziţiilor Acordului şi a înfiinţării Curţii Unice a Brevetelor a fost constituit un Comitet Pregătitor, având ca atribuţii, între altele, coordonarea procedurii de preselecţie a judecătorilor şi experţilor tehnici care vor fi desemnaţi în cadrul Curţii.
În acest context, Comitetul Pregătitor anunţă declanşarea procedurii de preselecţie în vederea nominalizării pentru poziţiile de judecători (legally qualified judges) şi experţi tehnici (technically qualified judges) în cadrul Curţii.

Pentru detalii privind condiţiile care trebuie îndeplinite de candidaţi, continutul dosarului de candidatura, regulamentul şi etapele procedurii de selecţie, vă rugăm să accesaţi pagina Curţii Unice în materia Brevetelor, la adresa

http://www.unified-patent-court.org/news

Termenul-limită de depunere a dosarelor de candidatură este 15 noiembrie 2013.