INM
Twitter Facebook Google+ YouTube

Comunicate

Detalii

Comunicat INM_28 nov 2018

Situatie drepturi salariale a salariatilor din cadrul Institutului National al Magistraturii - 30 sept.2018

Situatie drepturi salariale a salariatilor din cadrul Institutului National al Magistraturii - 30 sept.2018 cf. prev.art. 33 din cadrul Legii- cadru nr. 153/2017 priv salarizarea personalului platit din fonduri publice, cu completarile si modificarile ulterioare.

Situatie drepturi salariale a salariatilor din cadrul Institutului National al Magistraturii

Situatie drepturi salariale a salariatilor din cadrul Institutului National al Magistraturii - publicare cf. prev.art. 33 din cadrul Legii- cadru nr. 153/2017 priv salarizarea personalului platit din fonduri publice, cu completarile si modificarile ulterioare.

Situatie drepturi salariale a salariatilor din cadrul Institutului National al Magistraturii - 30 sept.2017

Situatie drepturi salariale - salariati INM conf. prev. art.33 ale Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice

Comunicat de presa - Conferinta de lansare a Portalului de Jurisprudenta Romaneasca - www.rolii.ro.

Miercuri, 16 decembrie 2015, incepand cu ora 15.00, in sala Roma a Auditorium Pallady din Bulevardul Theodor Pallady nr. 40G, Sector 3, Bucuresti, are loc conferinta de lansare a Portalului de Jurisprudenta Romaneasca www.rolii.ro.
Acest eveniment marcheaza o etapa cheie in cresterea transparentei actului de justitie din Romania si in dezvoltarea si promovarea accesului liber, general si gratuit la informatia juridica publica, legislatia si jurisprudenta romaneasca si europeana. Portalul reprezinta un real instrument pentru unificarea practicii judiciare, fiind util atat cetatenilor - ca destinatari principali ai acestui proiect, dar si tuturor categoriilor de profesionisti implicati in domeniul justitiei.
Proiectul se deruleaza prin Institutul Roman pentru Informatii Juridice - Romanian Legal Information Institute - ROLII in colaborare cu Consiliul Superior al Magistraturii, membru fondator si Wolters Kluwer Romania, cu implicarea tuturor categoriilor de profesionisti in justitie reprezentati de organizatiile profesionale membre fondatoare ale ROLII - Institutul National al Magistraturii, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Institutul National de Pregatire Profesionala a Avocatilor, Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania si Institutul Notarial Roman si cu sprijinul Regatului Tarilor de Jos.

Detalii in comunicatul de presa de mai jos.

Copyright © 2013 INM; Realizat de Ionel UDUDEC| Termeni de Utilizare