E-learning

Institutul National al Magistraturii anunta lansarea unei noi sesiuni de formare  e-learning in domeniul noilor coduri. Modulele au fost realizate in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvetiano – Roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

 

Magistratii pot urma cursurile in mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelelor in mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.

 

Pentru cei care prefera studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM (https://elearning.inm-lex.ro) prin introducerea urmatoarelor date de acces:

 

Username: inm

Parola: inm

 

 

Magistratii care opteaza pentru accesarea modulelor coordonate de formatorii INM, magistratii sunt invitati sa se inscrie pana in data de 27 octombrie 2017, prin completarea urmatorului formular: Click pentru formularul de inscriere

 

Cursurile vor începe pe data de 6 noiembrie 2017 si vor avea o durata curpinsa intre 2 si 6 saptamani. Descrierea cursurilor, informatii despre durata acestora si grupul-tinta pot fi accesate in  Catalogul cursurilor e-learning