EUI, Şcoala Superioară de Magistratură din Italia (SSM) – Webinar „Judicial ethics and accountability”, 14-15 februarie 2022

Institutul Naţional al Magistraturii are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea webinarului cu tema „Judicial ethics and accountability”, în perioada 14 – 15 februarie 2022.

Webinarul este organizat de Institutul Universitar European (EUI) în colaborare cu Școala Superioară de Magistratură din Italia şi va beneficia de traducere simultană în limbile engleză și italiană.

Detalii privind tematica pot fi consultate în agenda ataşată prezentului anunţ.

Magistraţii interesaţi să participe sunt rugaţi să transmită unui e-mail la adresa internazionale@scuolamagistratura.it, în care se va menţiona opţiunea de participare integrală sau parțială la eveniment.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut