Anunț anulare seminar Schimb de bune practici în domeniul protecției intereselor financiare ale Uniunii Europene în România – abordarea penala, 23-24 noiembrie 2023

În perioada 23-24 noiembrie 2023, potrivit Programului de formare continuă pentru 2023 al  Institutului Național al Magistraturii, era programată desfășurarea, în colaborare cu Departamentul pentru luptă antifraudă, a seminarului cu tema Schimb de bune practici în domeniul protecției intereselor financiare ale Uniunii Europene în România – abordarea penală.

Departamentul pentru luptă antifraudă a informat Institutul cu privire la anularea seminarului ca urmare a întâmpinarii unor impedimente de ordin administrativ (resurse financiare de la bugetul de stat insuficiente) în organizarea evenimentului.

Va mulțumim pentru înțelegere!

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut