Anunț conferință ERA – Corporate Rescue and Insolvency in the Digital Age, 3 – 4 iunie 2024, Online

LINK INSCRIERE – DIRECT LA ORGANIZATOR

Va informam ca Academia de Drept European (ERA) va organiza in perioada 3 – 4 iunie 2024, conferința cu tema Corporate Rescue and Insolvency in the Digital Age.

Conferința este adresată practicienilor în domeniul insolvenței, oferind o imagine de ansamblu a jurisprudenței recente, a inițiativelor legislative și a evoluțiilor în acest domeniu.
Conferința din acest an va supune dezbaterilor și accesul la activele digitale sau executarea acestora, precum și tratamentul activelor digitale ca parte a patrimoniului în caz de insolvență.
De asemenea, va avea loc o dezbatere privind diferitele scheme de restructurare din Europa, un raport de la Bruxelles privind stadiul actual al noilor inițiative legislative și o analiză a jurisprudenței privind hotărârile recente ale CJUE referitoare la procedurile de insolvență transfrontaliere.

Înscrierea este deschisă în mod gratuit pentru judecătorii specializați în domeniu până la data de 24 mai 2024.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut