Anunt cu privire la deschiderea procedurii de ocupare a 3 posturi în cadrul Operațiunii Internaționale de Monitorizare derulată de Comisia Europeană în Albania

Comisia Europeană anunță deschiderea procedurii de ocupare a 3 posturi în cadrul Operațiunii Internaționale de Monitorizare derulată în Albania. În acest context, magistrații interesați de ocuparea unei astfel de poziții sunt invitați să transmită, până cel târziu în data de  18  februarie 2020, ora 17.00 (ora Bruxelles-ului), la adresa de email: NEAR-IMO-INFO@ec.europa.eu; cc: tirana.application@ada.gv.at:

  • un CV in limba engleză (de preferat in format EUROPASS);
  • o scrisoare de intenție.

Pentru mai multe informații cu privire la cerințele posturilor scoase la concurs, profilul candidaților și procedura de selecție vă rugăm să consultați documentul atașat sau următorul link: https://eeas.europa.eu/delegations/albania/73483/call-eu-member-states-judges-and-prosecutors-15-years-service-their-national-judiciary_en.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut