Anunt cu privire la deschiderea procedurii de ocupare a unui post de Senior International Legal Expert în cadrul High Judicial and Prosecutorial Council of Bosnia and Herzegovina

Vă aducem la cunoștință deschiderea procedurii de ocupare a unui post de Senior International Legal Expert în cadrul High Judicial and Prosecutorial Council of Bosnia and Herzegovina. Procedura se desfășoară în cadrul Proiectului UE de asistență “Building an Effective and Citizen-friendly Judiciary” (IPA 2017).

În acest context, magistrații interesați de ocuparea acestei poziții sunt invitați să transmită, până cel târziu în data de  24  februarie 2020: un CV in limba engleză, o scrisoare de intenție și scrisori de recomandare la adresa:

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine

Ul. Kraljice Jelene 88, 71000 Sarajevo

Fax: +387 (0) 33 707 550

E-mail: VSTVpersonal@pravosudje.ba

Pentru mai multe informații cu privire la cerințele postului scos la concurs, profilul candidaților și procedura de selecție vă rugăm să consultați documentul atașat sau următorul link: https://www.pravosudje.ba/vstv/faces/vijesti.jsp?id=88305 sau pagina web a EU Office: https://europa.ba/?page_id=955.

Orice alte informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de email: VSTVpersonal@pravosudje.ba

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut