ANUNȚ de înscriere la conferinţa cu tema Combaterea spălării banilor

Avem plăcerea de a vă informa că, în cadrul programului de formare continuă din acest an, Institutul Național al Magistraturii organizează în perioada 17-18 noiembrie 2022 conferinţa cu tema “Combaterea spălării banilor”.

Conferința este destinată unui număr de aproximativ 60 de participanți din rândul judecătorilor care soluţionează cauze penale. Printre obiectivele de formare ale acestei activităţi se regăsesc identificarea aspectelor esențiale și a celor controversate din practica judiciară în ceea ce privește infracțiunile de corupție/în legătură cu infracțiunile de corupție și cele economico-financiare, analizarea situațiilor de fapt care formează obiectul urmăririi penale/judecății în cazul operațiunilor economico-financiare cu element de extraneitate, interpretarea situațiilor de fapt dintr-o dublă perspectivă – juridico-economică, aprofundarea cadrului naţional şi a standardelor internaţionale în materia spălării banilor, recuperării produsului infracţiunii şi confiscării, analizarea competenţelor şi atribuţiilor Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Judecătorii interesați să participe sunt rugați să transmită formularul de înregistrare anexat, pe adresa tania.stere@inm-lex.ro, până la data de 14 noiembrie 2022.

Participarea nu este supusă unei proceduri de selecție, înscrierea pe lista participanților realizându-se în ordinea candidaturilor primite, până la ocuparea celor 60 de locuri alocate acestei conferințe.

Pentru detalii privind temele conferinţei, vă rugăm să accesaţi agenda anexata.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut