Rezultate – anunț de selectie judecatori si procurori in vederea participarii la două sesiuni de formare de formatori în domeniul managementului judiciar

În perioada noiembrie-decembrie 2023 INM  organizează un modul de formare a formatorilor  în domeniul Management judiciar constând în două seminare, cu o durată de 2 zile fiecare. Modulul se va adresa unui număr de aproximativ 16 participanți din rândul judecătorilor și procurorilor care sunt interesați să devină formatori ai INM în acest domeniu.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut