Anunt desfășurare activități formare continuă octombrie – decembrie 2020

Anunț privind desfășurarea activităților de formare profesională continuă organizate de Institutul Național al Magistraturii programate pentru perioada octombrie – decembrie 2020

Având în vedere măsurile de relaxare adoptate de autorități cu privire la desfășurarea de activități în spații închise, inclusiv în ceea ce privește organizarea cursurilor de formare pentru adulți și protecția clienților restaurantelor în spații închise, vă informăm că Institutul Național al Magistraturii va relua – începând cu luna octombrie 2020 – cea mai mare parte a activităților de formare profesională continuă, în format clasic (față în față), potrivit calendarului de desfășurare a activităților pentru anul 2020 afișat pe site, la secțiunea Formare continuă.

În cadrul activităților de formare se va asigura respectarea tuturor măsurilor de prevenire și protecție sanitară, în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătății nr. 1228/2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2 care trebuie implementate de către cei care organizează cursuri de perfecționare, formare, instruire și workshop-uri pentru adulți, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene.       

Magistrații vor iniția demersurile necesare în vederea organizării deplasării la activitățile de formare pentru care au fost selectați (achiziționarea biletelor de transport) numai după primirea invitației de participare din partea INM.

CONDUCEREA INM

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut