Anunt eveniment transnational lansare curs on-line HELP – Gathering and Use of Evidence in Counter Terrorism Cases, 23-24 septembrie 2019, Strasbourg


Consiliul Europei anunta deschiderea procedurii de inscrierea pentru participarea in cadrul evenimentului transnational de lansare a cursului on-line HELP:

Gathering and Use of Evidence in Counter Terrorism Cases (23-24 septembrie 2019, Strasbourg)

Judecatorii si procurorii interesati sa participe sunt rugati sa consulte documentul atasat pentru detalii legate de evenimentul de la Strasbourg, parcurgerea ulterioara a cursului on-line, agenda evenimentului, precum si alte informatii administrative si de ordin financiar.

Inregistrarea se poate face pana la data de 8 septembrie 2019 prin completarea formularului on-line 

Nota: Participarea magistratilor este conditionata de obtinerea avizului colegiului de conducere al instanţei sau parchetului la care magistratul îşi desfăşoară activitatea, iar în caz de urgenţă, a avizului preşedintelui secţiei/procurorului şef secţie în care judecătorul sau procurorul îşi desfăşoară activitatea sau, dacă nu există secţii, avizului conducătorului instanţei sau parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile şi obligaţiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară, Institutul Naţional al Magistraturii şi Şcoala Naţională de Grefieri, precum şi pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 1296/14.12.2017), ulterior inscrierii pe platforma dar inaintea deplasarii la Strasbourg in perioada 23- 24 septembrie 2019. Acesta va fi transmis prin e-mail la adresa: nadia.taran@inm-lex.ro.

Click pentru accesarea formularului on-line de inscriere

Persoana de contact din partea INM: Nadia-Simona ȚĂRAN (nadia.taran@inm-lex.ro; 021.40.76.264)

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut