Anunt lista finala participanti si agenda seminarul ETJN – Aplicarea directa a Conventiei CEDO de catre instantele judecatoresti nationale – aspecte penale (CP/2019/10″, 11-12 aprilie 2019, Bucuresti

Va comunicam lista finala a magistratilor din Romania selectati sa participe in cadrul seminarului EJTN – „Aplicarea directa a Conventiei CEDO de catre instantele judecatoresti nationala, aspecte penale (CP/2019/10)”, programat sa se desfasoare in perioada 11-12 aprilie 2019, la Bucuresti.

Informatiile administrative legate de organizarea acestui eveniment au fost comunicate persoanelor selectate prin e-mail, la adresele indicate in formularele de participare.

Multumim magistratilor care nu se regasesc in lista pentru interesul manifestat si le adresam invitatia de a aplica pentru celelalte activitati de formare organizate de INM in cursul acestui an!

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut