ANUNȚ privind regimul participărilor la activități internaționale organizate online în anul 2020

Ca răspuns la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2, partenerii internaționali ai INM (Rețeaua Europeană de Formare Judiciară – EJTN, Academia de Drept European – ERA, Programul HELP al Consiliului Europei etc.) analizează în acest moment posibilitatea transformării activităților de formare internaționale planificate pentru acest an, din activități „față în față” în activități online.

Pe măsură ce activitățile de formare sunt reconfigurate sub forma webinarelor, participanții selectați primesc o nouă invitație de participare, fie din partea organizatorilor, fie din partea INM, fiecare răspuns pozitiv fiind de natură să contribuie la buna desfășurare a activităților.

În acest context, vă informăm că participarea la evenimente internaționale organizate online în anul 2020 nu va fi avută în vedere cu ocazia selecțiilor viitoare realizate de INM pentru activități internaționale de formare, indiferent de forma în care acestea vor fi organizate (format clasic sau online).

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut