Anunt program formare HRBA: Justice and Security Sector Reform, 17-21 iunie 2024, Maynooth, Irlanda

Vă informăm că ​Rețeaua Internațională pentru Drepturile Omului a Academiilor și Societăților Academice (IHRN) va organiza în perioada 17-21 iunie 2024, la Universitatea Națională din Irlanda-Maynooth, programul de formare profesională cu tema HRBA: Justice and Security Sector Reform.

Menționăm că pentru acest eveniment este percepută o taxă de participare, fiind disponibile și o serie de burse. Termenul-limită de transmitere a formularului pentru bursă este 29 martie 2024. 

Click aici pentru mai multe informatii și înscriere la această activitate.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut