Anunt publicare site FRA – „Raportul drepturilor fundamentale”, 2020

Vă informăm cu privire la publicarea Raportului privind drepturile fundamentale pentru anul 2020, întocmit de Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA), accesibil la următorul link: https://fra.europa.eu/en/publication/2020/fundamental-rights-report-2020.

Menționăm faptul că raportul prezintă opiniile FRA cu privire la evoluțiile identificate în domeniu. Opiniile formulate sunt disponibile în limbile UE (engleză, franceză și germană) și cuprind o serie de recomandări adresate organismelor UE și guvernelor naționale.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut