Anunt rezultate selectie Program de schimb EJTN – Schimburi specializate si schimburi pentru conducatorii de instante/parchete. Termen inscriere 8 iulie 2016 ora 18:00

Urmare a succesului inregistrat in 2015, EJTN a hotarat continuarea implementarii componentei de “Schimburi specializate”. Prin intermediul acestui program se urmareste dezvoltarea unor schimburi pentru judecatorii/procurorii care isi desfasoara activitatea in unul dintre urmatoarele domenii: dreptul concurentei, mediere, dreptul muncii, dreptul refugiatilor, dreptul mediului, drept fiscal sau dreptul proprietatii intelectuale, programul, stagiului fiind axat pe un schimb de experienta in aceste domenii specializate.

In plus, in 2016 EJTN introduce o noua componenta a Programului de schimb, un program pilot de schimburi dedicate exclusiv conducatorilor de instante sau parchete.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut