Anunt selectie 2 experti in proiectul Ministerului Justitiei -Consolidarea capacitatii sistemului romanesc de probatiune de a furniza servicii eficiente alternative inchisorii- finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014

Directia Nationala de Probatiune din cadrul Ministerului Justitiei, ca Promotor de Proiect, in calitate de autoritate contractanta, anunta initierea unei proceduri pentru selectia a doi experti in vederea derularii a 10 sesiuni de formare pentru aproximativ 300 de participanti (personal de probatiune si magistrati), in scopul promovarii noilor prevederi legale in domeniul executarii pedepselor, a masurilor educative si a altor masuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare, sub coordonarea serviciilor de probatiune, in proiectul pre-definit „Consolidarea capacitatii sistemului romanesc de probatiune de a furniza servicii eficiente alternative inchisorii”, programul RO 23 „Servicii corectionale, inclusiv sanctiuni non-privative de libertate”, finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Detalii in fisierele de mai jos.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut