Anunt selectie experti in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009- 2014 programul RO 24 -Intarirea capacitatii judiciare si cooperare- Termen: 4 martie 2016

In cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009- 2014, se finanteaza programul RO 24 ‘Intarirea capacitatii judiciare si cooperare’, pentru care Ministerul Justitiei, in calitate de Operator de Program gestioneaza un fond pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale din care sunt finantate actiuni comune pentru consolidarea relatiilor intre institutiile sistemului judiciar din Romania si Administratia Nationala a Instantelor din Norvegia si Consiliul Europei, in calitate de parteneri de program. Consiliul Superior al Magistraturii, in calitate de promotor de proiect, urmeaza sa selecteze un al doilea expert roman in vederea participarii la activitatile ce vor fi organizate in cadrul proiectului in perioada urmatoare.
Detalii in fisierul anexat.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut