Anunt selectie experti in domeniile drept penal, respectiv drept comercial si dreptul afacerilor – Proiect Ministerul Justitiei „Continuarea masurilor pentru realizarea de progrese privind atingerea obiectivelor de referinta stabilite prin Mecanismul de Cooperare si Verificare”

Ministerul Justitiei, anunta initierea unei proceduri pentru selectia a patru experti (doi experti specializati in drept penal si doi experti specializati in drept comercial si dreptul afacerilor) care sa sustina interventii in cele trei conferinte ce se vor organiza in cadrul proiectului „Continuarea masurilor pentru realizarea de progrese privind atingerea obiectivelor de referinta stabilite prin Mecanismul de Cooperare si Verificare”. Termen pentru transmiterea dosarului:19.08.2013 inclusiv.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut