Anunț selecție pentru două poziții de experți pe tema investigațiilor financiare și recuperarea produselor infracțiunilor în domeniul traficului de persoane

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate selectează 2 experți din UE care să susțină sesiuni de instruire pe tema investigațiilor financiare și recuperarea produselor infracțiunilor în domeniul traficului de persoane, în cadrul proiectuluiISFP-2019-AG-THB-101022025 WESTEROS 2 „Continuarea consolidării capacității de combatere a traficului de persoane cu accent pe prevenire, cooperare și recuperarea produselor infracțiunii – WESTEROS 2”.

Termenul limită de transmitere a candidaturilor: 09 Septembrie 2022. 

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut