Anunţ seminar ENM „Organised crime and judicial cooperation”, 2-6 octombrie 2023, Paris

Şcoala Naţională de Magistratură din Franţa (ENM) organizează în perioada 2-6 octombrie 2023, la Bucureşti, seminarul internaţional „Organised crime and judicial cooperation”.

Scopul acestei pregătiri este de a oferi o prezentare a mijloacelor de combatere și acordare a asistenței penale reciproce împotriva organizațiilor criminale dintr-o perspectivă legală, practică și operațională.

Astfel, după un cuvânt de bun venit pentru participanți începând cu ora 9 dimineața, pe data de 2 octombrie, se va discuta mai întâi cadrul general, apoi se va aborda situația convențiilor internaționale pe această temă. În restul pregătirii, se va prezenta în special sistemul legal francez, tehnicile speciale de investigație și procesarea informațiilor de inteligență, precum și sancțiunile financiare. De asemenea, este planificată o vizită la serviciul „Cybercom”.

Prețul pentru această pregătire este de 1000 de euro pentru fiecare participant. Acest preț nu include costurile de transport, cazare și masă.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să transmită un e-mail în acest sens la următoarele adrese: zoe.chaumont@justice.fr / berengere.ayoub@justice.fr.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut