Anunt seminar ERA – European Corporate Tax Law: Recent Developments, 15 – 16 mai 2023, ONLINE

INSCRIERE DIRECT LA ORGANIZATOR IN LINK

Va informam ca Academia de Drept European (ERA) va organiza in perioada 15 – 16 mai 2023, in format online, seminarul cu tema – European Corporate Tax Law: Recent Developments.

Mentionam ca participarea la acest seminar online este gratuita. Acesta este adresat tuturor magistratilor interesati de tema si nu presupune o etapa de selectie.

Pentru inscriere este necesar doar sa fie completat formularul de inregistrare al organizatorilor, din link-ul urmator: https://applications.european.law/en/Registrations/Register/123D97

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut