Anunț

      Astăzi, 16.09.2021, a fost postat următorul anunț pe site-ul INM,  la rubrica OPORTUNITĂȚI DE COLABORARE – PERSONAL INM:

    ,,Având în vedere prevederile art.II pct.1 al O.U.G. nr.99/2021 privind modificarea unor acte normative din domeniul învățământului, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19, Institutul Național al Magistraturii cu sediul în București, bd. Regina Elisabeta nr.53, Sectorul 5, anunță suspendarea oricărui tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacanteˮ.

      Anunțul privea concursurile pentru ocuparea unor posturi de execuție în cadrul INM pentru personalul contractual.

      Fiind ultimul anunț postat, acesta a fost preluat automat pe pagina de deschidere a site-ului INM, putând genera confuzii în ceea ce privește tipurile de concursuri la care se referă.

De aceea am considerat necesar să facem precizarea că acest Anunț făcea referire strict  la concursurile de angajare a personalului contractual în cadrul INM.  

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut