BriSaR – Bringing safety to the Roads – eveniment de lansare publică, 13 decembrie 2021

In data de 13 decembrie 2021 va avea loc lansarea publică a programului BriSaR – Bringing safety to the Roads. Evenimentul se va desfășura online între orele 10 – 13, link-ul de conectare fiind inclus în agenda atașată.

Programul BriSaR a fost elaborat și testat în cadrul proiectului ERASMUS+ cu același nume și a reunit servicii de probațiune și penitenciare, precum și universități din Portugalia, Turcia, Spania și Romania. Programul vizează reabilitarea comportamentală a persoanelor care au săvârșit infracțiuni contra siguranței circulației și are la bază o serie de teorii criminologice cunoscute, precum și modelul RNR, teoriile desistării sau teoriile invățării sociale.

Pentru mai multe detalii vă puteți adresa domnului prof. univ. dr. Ioan Durnescu din cadrul Universitatii Bucuresti, la adresa de e-mail ioan.durnescu@eustrategies.org.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut