Chestionar Proiect ITAC – Circulatia transfrontaliera si afaceri civile: casatorie si autoritate parinteasca in spatiul judiciar european

Ca urmare a unei solicitari inaintate de Comisia Europeana, in decembrie 2015 a prins contur proiectul ITAC, gandit pe o durata de 2 ani. Proiectul raspunde unei necesitati de a aprofunda cunostintele legate de aplicarea Regulamentului CE2201/2003, cunoscut sub numele Bruxelles II bis, relativ la competenta, recunoasterea si executarea hotararilor in materie de casatorie si responsabilitate parentala.

Articolul anexat prezinta elemente legate de proiectul de cercetare derulat si finantat de Comisia Europeana cu privire la Aplicarea Regulamentului CE 2201/2003 de catre jurisdictiile de prima instanta din statele membre.

Focus realizat de Marie Lamarche – Conferenţiar la Universitatea din Bordeaux – Franţa.

Chestionarul on–line poate fi accesat urmand link-ul https://form.jotformeu.com/63031737962357

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut