Colaborarea cu Ambasada Franței în România – vizita d-nei Simona Pavel, magistratul de legătură francez pentru România, Moldova și Bulgaria la Institutul Național al Magistraturii

În data de 5 iunie 2024 d-na judecător Simona-Camelia Marcu, Directorul INM, a primit vizita doamnei Simona Pavel, magistratul de legătură francez pentru România, Moldova și Bulgaria.

Discuțiile au explorat oportunități de cooperare între școlile de magistratură din România și din Franța și modalitatea în care Ambasada poate sprijini și facilita aceste oportunități. S-a lansat ideea unor stagii pentru auditorii de justiție români în Franța și s-a discutat despre posibilități de finanțare a participării magistraților români la activități de formare în domeniul dezvoltării de abilități non juridice organizate de ENM, ambele direcții de acțiune urmând a fi discutate și concretizate împreună cu Ecole Nationale de la Magistrature (ENM).

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut