Conferința aniversară cu tema “Încadrarea juridică a faptelor de agresiune sexuală comise asupra minorilor”, București, 13-14 octombrie 2022

Conferința cu tema „Încadrarea juridică a faptelor de agresiune sexuală comise asupra minorilor”, ce se va desfășura la București, în perioada 13-14 octombrie 2022, în Aula INM, face parte din seria evenimentelor științifice adresate judecătorilor și procurorilor prin care Institutul Național al Magistraturii celebrează 30 de ani de existență.

Acest eveniment își propune să împărtășească magistraților români participanți bune practici în soluționarea cauzelor care au ca obiect infracțiunile privind viața sexuală cu victime minore din state precum Spania, Germania și Franța.

Nu în ultimul rând, această conferință realizează o diagnoză a sistemului judiciar românesc în ceea ce privește modul de soluționare a acestui tip de cauze și relevă noi abordări de succes pe care și le dorește replicate la nivel național.

Detaliile privind desfășurarea lucrărilor conferinței pot fi consultate în agenda atașată.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut