Conferința cu tema: C-PROC: 10 ani de cooperare pentru consolidarea capacităților în domeniul criminalității informatice între România și Consiliul Europei

Institutul Național al Magistraturii a găzduit în data de 11 aprilie Conferința cu tema: C-PROC: 10 ani de cooperare pentru consolidarea capacităților în domeniul criminalității informatice între România și Consiliul Europei – eveniment organizat de Biroul Cybercrime al Consiliului Europei (C-PROC).

Luând în considerare faptul că C-PROC a împlinit 10 ani de activitate, reuniunea și-a propus să fie un bilanț al impactului pe care biroul l-a avut în această perioadă, precum și o ocazie de a analiza modalitățile de cooperare dintre România și Consiliul Europei în domeniul criminalității informatice.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai autorităților judiciare și membri ai altor instituții relevante cu responsabilități în materie de criminalitate informatică și securitate cibernetică: Ministerul Justiției, Parchetul General, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Poliția Română, Direcția Națională de Securitate Cibernetică, Serviciul Român de Informații, Oficiul Național de Combatere a Spălării Banilor.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut