Conferința Națională de Insolvență – eveniment organizat de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență din România (INPPI) în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii

În data de 24 mai 2024 s-a desfășurat o nouă ediție a Conferinței Naționale de Insolvență, organizată de Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență din România (INPPI) în colaborare cu Institutul Național al Magistraturii.

Lucrările conferinței au fost deschise de d-na judecător Simona Camelia Marcu, directorul INM, de d-na avocat Simona Maria Miloș, președintele INPPI și de dl Niculae Bălan, președintele Uniunii Naționale de Pregătire a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR).

Evenimentul s-a adresat judecătorilor care soluționează cauze în domeniul insolvenței și practicienilor în insolvență și a avut un format interactiv, centrat pe aspecte de practică judiciară, formatorii fiind judecători și avocați specializați în domeniul insolvenței. Conferința marchează împlinirea a 10 ani de colaborare între INM și INPPI și își propune, în spiritul acestei colaborări, să faciliteze dialogul între profesioniștii implicați în soluționarea dosarelor de insolvență.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut