Conferinta „Probleme actuale de drept european institutional si privat”, 5 iunie 2014, Facultatea de Drept Bucuresti

INVITAŢIE

 

După 7 ani de la aderarea ţării noastre la Uniunea Europeană, profesioniştii dreptului din Romania se confruntă constant în activitatea lor curentă cu probleme de interpretare şi de aplicare a dreptului european. În plus, criza economică care a afectat grav economiile țărilor membre ale Uniunii Europene a contribuit în mare măsură la naşterea unor întrebări pertinente cu privire la viitorul construcţiei europene, atât la nivel instituţional/politic, cat şi din punct de vedere al modelului economic/social.

 

În acest context, Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene şi Societatea de Avocaţi STOICA & Asociaţii au deosebita plăcere de a vă invita la conferinţa:

 

Probleme actuale de drept european instituţional şi privat

care va avea loc joi, 5 iunie 2014, între orele 9.00 şi 17.30, la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, Sala Constantin Stoicescu.

 

Precizăm că nu se percepe taxă de participare la conferinţă, iar locurile, fiind limitate, se vor ocupa în ordinea confirmării participării.

 

RSVP: evenimente@stoica-asociatii.ro; tel: 0743.33.98.73

 

Banner conferinta Facultatea de Drept Bucuresti

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut