Curs HELP în materia eticii pentru judecători, procurori și avocați

Programul HELP al Consiliului Europei anunță publicarea un nou curs HELP „Ethics for Judges, Prosecutors and Lawyers”.

Cursul conține 5 module care acoperă, într-un format interactiv, concepte și principii cheie în materie, cadrul legislativ relevant, precum și jurisprudența CEDO și CJUE în materie.

Cursul este disponibil în limba engleză, pentru parcurgere individuală, pe platforma HELP

https://go.coe.int/dXx8l

În data de 14 iunie 2021, în intervalul 14.00-17.00 (CET) va avea loc evenimentul online de lansare a cursului. Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Participarea la eveniment nu este supusă unei proceduri de selecție, fiind posibilă prin înregistrarea direct la organizatori, prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici, până la data de 10 iunie 2021.

https://go.coe.int/dXx8l

Detalii privind cursul, condițiile de participare și agenda evenimentului de lansare sunt disponibile în fișierele atașat prezentului anunț.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut