Curs regional HELP privind accesul femeilor la justiție

Consiliul Cooperării Regionale (RCC), în colaborare cu Programul HELP al Consiliului Europei și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) anunță organizarea la nivel regional în format online, a cursului HELP privind accesul la justiție al femeilor.

Cursul este structurat în 6 module și acoperă cadrul legal european și internațional în materia accesului la justiție, drepturilor femeilor și standardelor în domeniul egalității de gen, precum și jurisprudența relevantă în materie.

Cursul va fi implementat pe durata a 2 luni, în limba engleză.

Evenimentul de lansare a cursului va avea loc în format online în data de 9 iunie 2021, în intervalul 15.00-17.30 (CET).

Detalii privind cursul și agenda evenimentului de lansare sunt disponibile în documentația atașată prezentului anunț.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut