Curtea Internațională de Arbitraj – Conferinta „State Court intervention during and after the arbitration proceedings”, Bucuresti, 22 martie 2019 – optiuni de participare judecatori specializati in materie comerciala

Curtea Internațională de Arbitraj de pe langa Camerei de Comerţ Internaţională (International Chamber of Commerce – ICC) organizează la București, în data de 22 martie 2019, conferința cu tema “State Court intervention during and after the arbitration proceedings”. Conferința este deschisă participării judecătorilor specializați în materie comercială de la toate nivelurile de jurisdicție și se va desfășura în prima jumătate a zilei de 22 martie 2019, în Aula Institutului Național al Magistraturii. Detalii privind tematica conferinței se regăsesc în proiectul de agendă atașat. Conferința se va desfășura în limbile engleză și română, cu asigurarea traducerii simultane. Magistrații interesați să participe la această activitate sunt rugați să completeze formularul de participare atașat și să îl transmită INM până la data de 15 martie 2019, pe fax la nr. 021/40.76.267 sau e-mail nadia.taran@inm-lex.ro Persoana de contact pentru această activitate este doamna Nadia-Simona ȚĂRAN, Biroul de relații internaționale, proiecte cu finanțare externă și politici publice, tel. 021/40.76.264 sau 0744.379.847. IMPORTANT Pentru acest eveniment costurile aferente participării (transport, cazare, masă) nu sunt suportate de organizator.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut