E-seminar regional în domeniul proprietății intelectuale – 10 septembrie 2020

Oficiul de Brevete al Republicii Letonia, în cooperare cu Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO) și cu Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) organizează, în data de 10 septembrie 2020, Seminarul regional dedicat judecătorilor și specialiștilor în domeniul proprietății intelectuale.  

Aflat la a cincea ediție, având în vedere contextul pandemic din acest an, evenimentul se va desfășura în format on-line, în limba engleză.

Agenda va cuprinde prezentări și dezbateri privind, între altele, regimul probelor în litigiile referitoare la brevete, protecția semnelor distinctive neînregistrate, protecția proprietății intelectuale în contextul drepturilor fundamentale, sistemul de clasificare de la Nisa etc.

Detalii suplimentare privind agenda seminarului și condițiile tehnice de participare sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul Oficiului de Brevete din Republica Letonia https://www.lrpv.gov.lv/en/patent-office/news/9094/join-regional-seminar-judges-and-intellectual-property-professionals

În vederea participării la eveniment, persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze via e-mail la adresa  komunikacija@lrpv.gov.lv

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut