EIPA – Conferinţa interprofesională “Monetary claims and securing assets”, Lisabona, 1-2 octombrie 2024

Institutul European de Administraţie Publică – EIPA anunţă organizarea la Lisabona, în perioada 1-2 octombrie 2024, conferinţei interprofesionale cu tema „Monetary claims and securing assets”.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „eFilit – For the improved implementation of EU law and the use of information and communication technology (ICT) systems in the fields of EU judicial cooperation through interprofessional training”, implementat de EIPA, în parteneriat cu Union Européenne des Huissiers De Justice (UEHJ), Ecole de Formation Professionnelle des Avocats des Barreaux du resort de la Cour d’appel de Paris (EFB), Ordem Dos Solicitadores e dos Agentes de Execucao (OSAE), Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR) și Școala de magistratură din Polonia (KSSiP).

Publicul țintă al proiectului este format din practicieni ai dreptului cu pregătire juridică și care activează în sistemul de justiție al statelor membre ale UE, în calitate de executor judecătoresc, funcționar judiciar, avocat sau judecător.

Informații detaliate despre proiect sunt disponibile pe pagina dedicată https://www.eipa.eu/services/e-filit/

Pentru acest eveniment sunt disponibile 2 locuri pentru participare fizică și un număr nelimitat de locuri pentru participare online.

Limba de lucru pentru participanţii prezenţi fizic la conferinţă este limba engleză.

Participarea cu prezenţă fizică este supusă unei taxe de înregistrare de 200 de euro, care acoperă costurile de călătorie, cazare și diurnă în conformitate cu normele privind costurile unitare ale Comisiei Europene, precum și accesul la platforma EIPA care găzduieşte toate materialele seminarului.
Participarea online este gratuită și va include posibilitatea asigurării interpretării simultane în limbile franceză, portugheză, poloneză și română.

Detalii privind temele şi lectorii conferinţei sunt disponibile în agenda ataşată.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare privind conferinţa, persoana de contact este doamna Blanka Opletalova: b.opletalova@eipa.eu

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introduceți adresa de email și selectați categoria de anunturi .

Sari la conținut