EIPA – EU Charter on Fundamental Rights and judicial cooperation in criminal matters I&II, 2-3 martie 2023, Madrid

Institutul European de Administrație Publică (EIPA) anunţă disponibilitatea de locuri în vederea participării la două module de formare dedicate Cartei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene şi cooperării judiciare în materie penală, care se vor desfăşura în datele de 2 şi 3 martie 2023, la Madrid.

Participarea este supusă unei taxe de participare de 450 euro, care acoperă costurile de participare la seminar, de călătorie, cazare şi masă, precum şi accesul online la platforma cu materiale de formare a EIPA.

Limba de lucru este engleza, cu posibilitatea asigurării traducerii simultane în franceză, poloneză, spaniolă şi lituaniană.

Detalii privind condiţiile de participare sunt incluse în documentaţia ataşată.

Pentru informaţii suplimentare privind aceste activităţi de formare, persoana de contact este doamna Blanka Opletalova – b.opletalova@eipa.eu

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut