EIPA – Seminar în materia Dreptului UE privind protecția datelor și a vieții private, Varşovia, 13-14 iunie 2023

Institutul European de Administrație Publică (EIPA) anunţă organizarea unui seminar în materia Dreptului UE privind protecția datelor și a vieții private, la Varșovia, în perioada 13-14 iunie 2023, în cadrul Proiectului DataProtFundRights: Protecting Rights – Fundamental Rights and Data Protection in EU Law, finanţat de Comisia Europeană.

Seminarul se adresează judecătorilor, procurorilor şi avocaţilor a căror activitate este legată, în general, de dreptul UE, în special de aplicarea instrumentelor de cooperare judiciară ale UE bazate pe principiul recunoașterii reciproce.

Participarea este supusă unei taxe în cuantum de 450 euro, care acoperă participarea la seminar și o contribuție semnificativă la costurile de transport internaţional, cazare și diurnă, precum și accesul la platforma organizatorului conţinând materialele de formare. De asemenea, organizatorii oferă un curs de e-learning introductiv gratuit cu tema Introducere în legislația UE privind protecția datelor și a vieții private. Detalii şi formularul de înregistrare pentru modulul introductiv sunt disponibile pe website-ul proiectului

Limba de lucru a seminarului este engleza, cu posibilitatea asigurării traducerii simultane în franceză, poloneză, spaniolă, slovenă şi finlandeză.

Mai multe detalii privind tematica seminarului sunt disponibile în agenda ataşată.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare privind seminarul, persoana de contact este doamna Blanka Opletalova: b.opletalova@eipa.eu

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut