Rezultate selectie EJTN – program pilot de formare online în domeniul limbilor străine

Institutul Naţional al Magistraturii are plăcerea de a vă informa cu privire la lansarea unui program pilot de formare online în domeniul limbilor străine.

Programul este organizat de Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) și se adresează judecătorilor și procurorilor care doresc să își îmbunătățească competențele de utilizare a limbilor străine în context profesional.

Programul este alcătuit din module de formare, cu durata de 6 săptămâni (1 curs cu durata de 60 de minute/săptămână), la alegere între engleză, franceză, spaniolă, italiană și germană, în cadrul cărora participanții își vor exersa, prin intermediul exercițiilor și activităților practice, în special abilitățile de ascultare și vorbire.

Termenul limită pentru înscrieri este 29 octombrie 2021.

Detalii privind calendarul cursurilor și documentele de înscriere sunt disponibile în anunțul de mai jos.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut