EJTN


Reţeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) este o platformă esențială pentru schimbul de experiență și bune practici între instituții judiciare din statele membre ale Uniunii Europene. Institutul Național al Magistraturii (INM) este un membru activ al acestei rețele, având o contribuție semnificativă la procesul de perfecționare și standardizare a formării magistraților în context european. Din momentul aderării în 2007, INM a participat la numeroase proiecte și activități de formare desfășurate în cadrul EJTN, beneficiind și contribuind la schimbul de cunoștințe și expertiză cu alte instituții similare din UE.
INM participă, în calitate de membru, în cadrul Comitetului de Pilotaj al EJTN, precum și în grupurile de lucru constituite la nivelul EJTN: Program de schimb, Programe, Metode de formare judiciară, Lingvistic și Digitalizare. În plus, INM coordonează sub-grupul de lucru Drept administrativ și participă în sub-grupul de lucru Drept civil și în sub-grupul de lucru Drept penal.
Recunoscut pentru participarea activă, INM se implică în mod extensiv în Programul de schimburi al EJTN pentru autoritățile judiciare, alături de diverse alte activități de formare incluse de EJTN în Catalogul de activități de formare și Catalogul Plus.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut