Etică judiciară, 16 – 18 martie 2022 – seminar organizat de Școala de Magistratură din Italia

Școala de Magistratură din Italia organizează, în perioada 16 – 18 martie 2022, seminarul cu tema Etică judiciară.  

Pornind de la cadrul internațional și european și jurisprudența relevantă a Curții Europene a Drepturilor Omului și a Curții de Justiție a Uniunii Europene, seminarul își propune să aprofundeze cunoașterea și înțelegerea instrumentelor profesionale și să dezvolte competențe bazate pe exemple practice, pentru a aborda dileme etice în exercitarea atribuțiilor profesionale.

Seminarul se va desfășura în limba italiană, cu traducere în limba engleză.

Seminarul se va desfășura și în format online, astfel că toți cei interesați să îl urmărească se pot conecta urmărind linkurile puse la dispoziție de organizatori pe pagina evenimentului:

https://www.scuolamagistratura.it/web/portalessm/judicial-ethics.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut