European Public Prosecutor’s Office (EPPO) – Parchetul European –

Parchetul European (EPPO) este organismul Uniunii Europene însărcinat să conducă investigații penale în scopul protejării intereselor financiare ale UE. Acesta va fi operațional la sfârșitul anului 2020 și va consolida capacitatea Uniunii Europene de a proteja contribuabilii împotriva fraudei și corupției.

În scopul familiarizării cu organizarea EPPO, Rețeaua Europene de Formare Judiciară (EJTN) pune la dispoziție broșuri și fișe informative EPPO în mai multe limbi. Materialele oferă o imagine de ansamblu și o descrierea detaliată a EPPO.

Link-urile directe la documente sunt furnizate în tabelul de mai jos:

Broșura Parchetului European     BG  DE  EE   EN  EL  FR  HR   HU   LV   NL   PL   SL
Fișa de prezentare a Parchetului European     BG  DE  EE   EN  EL  FR  HR   HU   LV   NL   PL   SL

Pachetul complet de informații referitoare la EPPO, inclusiv clipuri video, directive, comunicate de presă, declarații, anexe și alte comunicate este disponibil pe pagina EPPO a Uniunii Europene în următorul link.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut