Eveniment lansare curs online HELP – CYBERCRIME, Madrid, Spania, 12 decembrie 2023

Vă informăm cu privire la organizarea evenimentului de lansare a cursului online HELP – Criminalitatea Cibernetică și Probele Electronice, care va avea loc pe 12 decembrie 2023 în Madrid, Spania.

Lansarea este organizată în colaborare cu Baroul Spaniol și Școala Judiciară Spaniolă. Lansarea va dura până la ora 15:00 în acea zi, iar participanții sunt așteptați să se înscrie și să finalizeze cursul online ulterior. În timpul zilei lansării, vor fi mai multe paneluri tematice conduse de experți în criminalitatea cibernetică.

Persoanele interesate sunt rugate să-şi anunţe intenţia de participare prin transmiterea unui scurt e-mail până la data de 24 noiembrie 2023, la următoarele adrese de e-mail: proyectos-ue@abogacia.es / oana.girlescu@coe.int. În titlul e-mailul persoanele interesate sunt rugate să indice următoarele: „HELP CYBERCRIME: NUME PRENUME”. Solicitanţii sunt rugaţi să transmită următoarele documente (în limba engleză) şi informaţii:

• Curriculum vitae

• Adresa de e-mail de contact

• Numărul de telefon de contact

Participanții interesați ar trebui să:

  • fie disponibili să participe la evenimentul de lansare în persoană
  • să se angajeze să urmeze și să finalizeze cursul online cu tutore (aproximativ 1-2 ore de lucru pe săptămână)
  • să aibă cunoștințele necesare de limba engleză pentru a urma evenimentul de lansare și cursul online; grupul este limitat la 30 de participanți. Preferința va fi acordată participanților cu experiență anterioară în domeniul cursului și participanților care nu au participat la lansările anterioare HELP. Pentru a asigura diversitatea în grup, după luarea în considerare a elementelor menționate anterior, selecția se va face în ordinea primirii, din fiecare MS al UE
  • să aibă un laptop/tabletă disponibil pentru accesarea platformei de e-learning HELP

Grupul va fi tutorat de doi experți care vor oferi suport în timpul derulării cursului online. Grupul va obține cunoștințe detaliate despre instrumentele și politicile internaționale relevante pentru criminalitatea cibernetică (dezvoltate atât la nivelul Uniunii Europene, cât și la Consiliul Europei) și va beneficia de o perspectivă comparativă asupra subiectului.

Cheltuielile de cazare și transport e vor fi suportate de organizatori. Participanții selectați vor fi contactați de echipa proiectului cu detalii suplimentare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi următorul document:

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut