Forumul judges@europe, organizat de Institutul Internațional de Justiție Penală și Drepturile Omului din Siracusa, Italia, în 5-7 mai 2022

Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN) invită judecătorii Uniunii Europene la judges@europe, un forum bazat pe Concluziile Consiliului European „Sprijinirea formării profesioniștilor în justiție” din 8 martie 2021, prin care se solicită Comisiei Europene să sprijine rețelele europene existente, dar și promovarea și intensificarea dialogului între judecători.

Forumul va avea loc în perioada 5-7 mai 2022 la Institutul Internațional de Justiție Penală și Drepturile Omului din Siracusa, Italia.

Limbile de lucru sunt engleza și franceza.

Activitatea este deschisă tuturor judecătorilor din UE, cei interesați putând să se înscrie direct, fără o preselecție națională, parcurgând procedura descrisă pe site-ul evenimentului și în pliantul atașat. Înscrierile sunt deschise până în data de 27 martie, ora 23:59. Doi participanți pentru fiecare țară din UE vor fi trași la sorți, dar pregrupați pentru a asigura un public echilibrat în ceea ce privește sexul, vârsta și experiența de muncă.

Participanții vor trebui să prezinte oral spete autentice, din viața reală, din activitatea lor judiciară. De asemenea, trebie să fie de acord să respecte Regula Chatham House pentru a asigura un dialog sincer și deschis în timpul forumului.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut