Ghidul privind Convenția europeană a drepturilor omului în timpul pandemiei de COVID-19. Prezentare generală a jurisprudenței relevante a Curții Europene a Drepturilor Omului – traducere în limba română

În data de 22 martie 2021 a avut loc evenimentul de lansare a Ghidului „Covid-19 and the Impact on Human Rights” elaborat în cadrul Programului Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer împreună cu Centrul AIRE (Advice on Individual Rights in Europe). Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii, Institutului Național de Justiție din Republica Moldova și Academiei de Justiție din Republica Armenia.

Ghidul a fost tradus și în limba română și este disponibil tuturor profesioniștilor dreptului.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut