Ghidul specializărilor expertizei tehnice judiciare elaborat de Ministerul Justiției – in atenția judecătorilor și procurorilor

In cadrul proiectului Ghidul specializărilor expertizei tehnice judiciare (cod SIPOCA 639, cod SMIS 126229), cofinanțat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, a fost elaborat un modulul de tip e-learning cu tema Ghidul specializărilor expertizei tehnice judiciare disponibil pe platforma de e-learning a Ministerului Justiției.

In măsura în care judecătorii și procurorii nu vor putea accesa platforma de e-learning a Ministerului Justiției, se poate parcurge materialul de curs aflat pe pagina de internet securizată, special creată pe site-ul Ministerului Justiției, prin accesarea următorului link:

https://www.just.ro/ghidul-specializarilor-expertizei-tehnice-judiciare-proiect-poca/

Parola si detalii cu privire la accesarea acestui modul se vor comunica pe mail instanțelor și parchetelor.

Precizări importante:

Modulul trebuie parcurs până la data de 15 decembrie 2023 de aproximativ 400 de persoane din grupul-țintă.

De asemenea, pentru a se putea cuantifica parcurgerea materialului de curs, este necesar ca participanții să completeze integral rubricile formularului care însoțește materialul de curs.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut