IGO – Webinar privind mijloacele alternative de soluționare a litigiilor, 25-27 aprilie 2021 – rezultate inscrieri

Institutul Naţional al Magistraturii are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea, în perioada  25-27 aprilie 2021, a webinarului dedicat mijloacelor alternative de soluționare a litigiilor – Médiation, conciliation et autres formes alternatives de résolution de litiges(CM/2021/03). Webinarul este inclus în Catalogul membrilor EJTN și este organizat de Școala de Magistratură din Belgia (IGO).

Limba de lucru este franceza, fără asigurarea traducerii.

Participarea este condiționată exclusiv de buna cunoaștere a limbii franceze, fără aplicarea altor criterii de selecție.

Detalii privind activitatea și condițiile de înscriere pot fi consultate în anunțul atașat.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut