Anunț participare seminare – În atenția formatorilor colaboratori și cu normă întreagă ai INM

Vă informăm că CSM va organiza 5 sesiuni de instruire profesională pentru formatorii INM, în cadrul  proiectului ”CPCI – Creșterea performanței și calității instituționale prin îmbunătățirea sistemului de evaluare și asistență psihologică la nivelul sistemului judiciar” cod SIPOCA/MySMIS/762/135456. Proiectul este implementat în parteneriat cu INM, Inspecția Judiciară și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

În cadrul acestui proiect a fost realizat un sistem informatic integrat pentru evaluare și asistență psihologică la nivelul sistemului judiciar (SIIEAP), conform adresei anexate. Una dintre componentele proiectului vizează formarea și pregătirea personalului responsabil cu implementarea mecanismelor de evaluare și asistență psihologică dar și a formatorilor din cadrul INM.

În cadrul sesiunilor de instruire se vor prezenta modul de utilizare și administrare a soluțiilor informatice implementate în proiect, precum și administrarea și interpretarea testelor psihologice aferente noilor mecanisme de evaluare psihologică. De asemenea, în cadrul acestor sesiuni va fi prezentat manualul destinat activității de formare a formatorilor privind utilizarea bateriilor de teste psihologice în cadrul SIIEAP.

Fiecare sesiune de formare are o durată de 3 zile și se va desfășura la București, conform detaliilor organizatorice ce vor fi transmise ulterior.

În acest context, vă adresăm invitația de a participa la o sesiune de formare de 3 zile organizata in perioada 13-15 noiembrie.

Pentru acest eveniment, INM pune la dispoziția formatorilor INM un număr de 15 locuri. Participarea nu este supusă unei proceduri de selecție, înscrierea pe lista participanților realizându-se în ordinea cronologică a opțiunilor formulate, până la ocuparea celor 15 locuri.

Precizăm că pentru participarea la aceste sesiuni, organizatorii vor deconta exclusiv pauzele de masă și de cafea.

Pentru a vă înscrie la unul dintre aceste sesiuni de pregătire profesională, vă adresăm rugămintea de a ne transmite intenția dumneavoastră de participare până la data de 8 noiembrie 2023 la adresa de email irina.lungu@Inm-lex.ro

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut