Inregistrari Conferinta privind aspecte de practica neunitara intervenite de la intrarea in vigoare a noului Cod penal si noului Cod de procedura penala, INM, 11-12 decembrie 2017 – Conferinta organizata in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa

Vă informăm ca in perioada 11-12 decembrie 2017 Institutul National al Magistraturii organizeaza Conferinta privind aspecte de practică neunitară intervenite de la intrarea în vigoare a noului Cod penal si noului Cod de procedura penala, în cadrul Proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale în domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, finantat în cadrul Fondului Tematic Securitate aferent Programului de cooperare elvetiano-român pentru reducerea disparităților economice si sociale în cadrul Uniunii Europene Extinse.

Dezbaterile vor fi transmise on-line pe pagina de internet a Institutului (www.inm-lex.ro) si vor fi inregistrate, inregistrarile urmand să fie postate pe aceeasi pagina de internet.

 

În cadrul conferintei vor sustine prelegeri:

– Domnul lector univ. dr. Daniel NIȚU, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

– Domnul judecator Mihail UDROIU, Curtea de Apel Oradea

– Doamna judecător Georgiana TUDOR, Curtea de Apel București

– Doamna procuror Alexandra SINC, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (detasat INM).

Pentru detalii privind temele conferintei vă rugăm să accesati agenda atasată prezentului mesaj.

Accesul la transmisiunea on line este gratuit si nerestrictionat prin parolă.

INM pune la dispoziţia magistraţilor interesati o adresă de email (nadia.taran@inm-lex.ro), la care aceştia pot transmite întrebări atât înainte de conferinţă, cât şi pe parcursul acesteia. Lectorii vor răspunde acestor întrebări în cadrul conferinţei, în măsura timpului disponibil.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut