Inregistrari MFE – Conferinta privind aspecte de practica neunitara intervenite de la intrarea in vigoare a Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala, INM, 6-7 noiembrie 2017 – conferinta organizata in cadrul proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor legi”, co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa

Va informam ca in perioada 6-7 noiembrie 2017 Institutul National al Magistraturii organizeaza Conferinta privind aspecte de practica neunitara intervenite de la intrarea in vigoare a noului Cod penal si noului Cod de procedura penala, in cadrul Proiectului „Asistenta pentru consolidarea capacitatii institutionale in domeniul formarii judecatorilor si procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, finantat in cadrul Fondului Tematic Securitate aferent Programului de cooperare elvetiano-roman pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene Extinse.

Dezbaterile vor fi transmise on-line pe pagina de internet a Institutului (www.inm-lex.ro) si vor fi inregistrate, inregistrarile urmand sa fie postate pe aceeasi pagina de internet si pe canalul Youtube al INM.

In cadrul conferintei vor sustine prelegeri:

  • Doamna judecator Georgiana TUDOR, Curtea de Apel Bucuresti
  • Doamna lector univ. dr. Andra-Roxana TRANDAFIR, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
  • Doamna procuror Alexandra SINC, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie
  • Doamna conf. univ. dr. Mirela GORUNESCU, Facultatea de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu” Bucuresti
  • Domnul judecator Cristinel GHIGHECI, Curtea de Apel Brasov

Programul conferintei este urmatorul:

  • luni, 6 noiembrie 2017, ora 8:30-17:00 (in intervalul 8:30-9:00 va avea loc primirea si inregistrarea participantilor)
  • marti, 7 noiembrie 2017, ora 9:00-16:30

Pentru detalii privind temele conferintei, va rugam sa accesati agenda anexata mai jos.

Accesul la transmisiunea on line este gratuit si nerestrictionat prin parola.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați https://mfe.gov.ro. Programul Operațional Capacitate Administrativă http://www.poca.ro. Conținutul acestui site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Institutul National al Magistraturii

Introdu adresa de email si selecteaza categoria de anunturi .

Sari la conținut